Tietosuojakäytäntö

Parhaat-casino-arvostelut.com/("Parhaat-casino-arvostelut", "me", "meidän", "me") on verkkopalvelu, joka tarjoaa käyttäjille ("teille") suosituksia matka - ja matkasuunnittelusta, mukaan lukien hotellit, loma-asunnot ja muut majoitukset , matkaoppaat, nähtävyydet ja kokemukset, ravintolat, lennot, risteilyt ja paljon muuta. Sivusto tarjoaa myös yrityksille mahdollisuuden kohdata matkustajia. Sivustomme, mobiiliominaisuudet ja niihin liittyvät sovellukset (yhdessä "verkkosivusto") ovat Parhaat-casino-arvostelut LLC: n omistuksessa ja hallinnassa.

Käyttämällä verkkosivustojamme ja hyödyntämällä palveluitamme hyväksyt, että olet lukenut ja ymmärtänyt tämän tietosuojakäytännön sekä siinä kerrotut tiedonkeruu- ja käsittelykäytännöt. Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi 25. toukokuuta 2018. Saatamme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, joten tarkista säännöllisesti, että saat tietoja päivityksistä.

Yleiskatsaus

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa yksityiskohtaisesti käytäntöjämme ja käytäntöjämme, jotka koskevat henkilötietojemme keräämistä, käyttöä ja tallennusta. Ymmärrämme, että tietojen tarjoaminen verkossa edellyttää paljon luottamusta. Otamme tämän luottamuksen erittäin vakavasti, ja on erittäin tärkeää varmistaa meille antamiemme henkilötietojen turvallisuus ja luottamuksellisuus, kun vierailet verkkosivuillamme tai käytät palveluitamme.

1. Henkilötietojesi kerääminen 2. Miten käytämme henkilötietojasi 3. Kenen kanssa jaamme henkilökohtaisia tietojasi 4. Kuinka kauan pidämme henkilötietojasi 5. Evästeet ja muut web-tekniikat 6. Oikeudet 7. Miten suojaamme henkilötietojasi 8. Alaikäisiä koskevat tiedot 9. Ulkoiset linkit 10. Kansainväliset siirrot 11. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön 12. Miten voit ottaa meihin yhteyttä

1. Henkilökohtaisen datan kerääminen

Henkilökohtaisilla tiedoilla tarkoitetaan tietoja henkilöstä, joista henkilö voidaan tunnistaa, sähköiset osoitteet, syntymäaika, salasana ja maksutiedot. Se ei sisällä tietoja, joissa henkilöllisyys on poistettu tai muuten nimettömät (anonyymit tiedot).

Liiketoimintamme aikana keräämme ja käsittelemme henkilötietoja eri tavoin. Voimme kerätä suoraan antamiamme henkilötietoja, mutta keräämme myös tietoja siitä, kuinka käytät palvelujamme, esimerkiksi käyttämällä evästeitä verkkosivuillamme. Saatamme myös saada tietoja kolmansilta osapuolilta, kumppaneiltamme, kuten alla on kuvattu tarkemmin.

Keräämämme henkilötiedot voivat sisältää muun muassa nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, laskutustietosi, kyselyvastaukset, varaustiedot ja muut tiedot, jotka voit antaa itsellesi verkkosivuillamme, IP-osoite ja verkkoselaimen ohjelmisto, tämä ei ole kuitenkaan keräämämme tiedon rajaus.

Voit halutessasi olla antamatta meille henkilötietojasi. Yleensä sinun on kuitenkin annettava meille tiettyjä tietoja sinusta, jotta voit hyödyntää sivustojen tiettyjä ominaisuuksia. Esimerkiksi vain rekisteröityneet jäsenet voivat lähettää matkakertomuksia, osallistua keskustelupalstalle, lähettää sähköpostitse Parhaat-casino-arvostelut-sisältöä itselleen ja muille, käyttää vain jäsenille tarkoitettuja uutiskirjeitä ja matkasuunnittelun sisältöä sekä kirjoittaa kyselyitä, kilpailuja tai arvontaan. Lisäksi tarvitaan myös joitakin tietoja, jotta voit kysyä meille kysymyksiä tai aloittaa muita tapahtumia verkkosivuillamme. Keräämme myös henkilötietoja turvallisuustarkoituksiin.

• Tiedot, jotka annat meille: alla kuvatulla tavalla, voimme vastaanottaa ja tallentaa kaikki tiedot, jotka annat sivustollemme tai annatte meille muulla tavalla.

• Tietoja muista: Sinulla on mahdollisuus tarjota yhteystietoja ja matkaan liittyviä tietoja muille ihmisille verkkosivuillamme. Jos varaat jonkun muun sivuston kautta, sinun on toimitettava kyseisen henkilön henkilötiedot. Sinun on hankittava muiden henkilöiden suostumus ennen kuin annat meille henkilötietoja. Jos toinen Parhaat-casino-arvostelut-jäsen myöntää sinulle pääsyn heidän tietoihinsa yhteisen varauksen, matkan suunnittelun ominaisuuden tai muun vastaavan palvelun kautta, sinun tulee käsitellä näitä tietoja asianmukaisesti.

• Tiedot muista lähteistä: Saatamme myös säännöllisesti saada tietoja sinuun sidoksissa olevista yhteisöistä, liikekumppaneista ja muista riippumattomista kolmannen osapuolen lähteistä ja lisätä sen muihin sinuun liittyviin tietoihin. Jos esimerkiksi vierailet Parhaat-casino-arvostelut-sivustossa napsauttamalla sitä jonkin liikekumppanimme ylläpitämästä sivustosta. Jos olet rekisteröitynyt kyseisen kumppanin sivustolle, tietoja, jotka olet antanut kyseiselle kumppanille, voidaan jakaa meille, kuten yhteystiedot ja demografiset tiedot. Toisena esimerkkinä, jos käytät kolmansien osapuolten palveluita, kuten sosiaalisen median palveluita, sivustojemme kautta tai ennen sivustoillemme saapumista, voimme kerätä tietoja, kuten käyttäjänimeäsi ja muita meille näiden palvelujen kautta saatavilla olevia tietoja kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntömme mukaisesti.. Teemme yhteistyötä olemassa olevien kumppaneidemme ja mahdollisten tulevien kumppaneidemme kanssa parantaaksemme ja mukauttamalla sivustojemme käyttöä tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen käytäntöjen mukaisesti.

Tarjoamme yhteistyössä Facebookin kanssa henkilökohtaisia sisältöjä Parhaat-casino-arvostelut-sivustolle Facebookin jäsenille. Jos olet kirjautunut Facebookiin ja Parhaat-casino-arvostelut-sivustolle, verkkosivuston osia voidaan mukauttaa sinulle, kun käyt verkkosivustolla, vaikka olisit ensimmäistä kertaa Parhaat-casino-arvostelut-sivuston sivustossa. Voimme esimerkiksi näyttää sinulle arvion, että Facebook-ystäväsi ovat kirjoittaneet Parhaat-casino-arvostelut-sivustoon ja paikkoihin, joissa he ovat vierailleet. Jotta voisit tarjota sinulle tämän henkilökohtaisen kokemuksen, Facebook antaa meille tietoja, jotka olet valinnut saataville Facebookin tietosuoja-asetusten mukaisesti. Nämä tiedot voivat sisältää nimesi, profiilisi kuvan, sukupuolen, ystäväluettelot ja kaikki muut tiedot, jotka olet valinnut saataville.

Jos haluat poistaa personoidun käytön asetuksen, voit tehdä sen kirjautumalla ensin Facebookiin ja (1) valitsemalla ”Muokkaa profiiliasi" -> ”Your Parhaat-casino-arvostelut" -valikosta jäsenprofiilin sivulla ja klikkaamalla ”Katkaise Yhteys" Facebookissa. Voit myös poistaa persoinoinnin käytöstä muokkaamalla sovelluksen asetuksia Facebookissa. Huomaa, että jos sinulla on Facebook-ystäviä, jotka käyttävät Parhaat-casino-arvostelut-palvelua, he voivat myös jakaa tietoja sinusta Facebookin kautta. Jos haluat estää tämän jakamisen, voit tehdä sen muokkaamalla Facebookin tietosuoja-asetuksiasi. Tarkista asetus Facebookista säännöllisesti, koska he saattavat muuttaa asetuksiaan ja käytäntöjään.

• Tietojen automaattinen kerääminen: Keräämme automaattisesti tietoja tietokoneelta tai mobiililaitteesta, kun vierailet Parhaat-casino-arvostelut-sivustossa. Keräämme esimerkiksi istunnon tiedot, mukaan lukien IP-osoitteen, käytetyn selaimen ja referenssipaikan. Voimme myös kerätä tietoja online-toiminnastasi, kuten katseltu sisältö, sivuvierailut ja tehdut haut. Keräämme tämäntyyppiset tiedot automaattisesti, jotta voimme ymmärtää paremmin mieltymyksiäsi ja mukauttaa kokemuksiasi paremmaksi ja hyödyllisemmäksi sinulle. Keräämme myös henkilötietoja, jotta voimme suojella sivustoamme väärinkäyttöä vastaan.

• Paikannustiedot ja muut tiedot laitteista: Kun käytät verkkosivustoja laitteessa joko mobiiliverkon tai -sovelluksen kautta, keräämme ja käyttämme tietoja sinusta yleensä samankaltaisilla tavoilla ja samankaltaisiin tarkoituksiin kuin Parhaat-casino-arvostelut-verkkosivustoa käytettäessä. Lisäksi voimme kerätä tietyn sijaintisi tietoja, jos olet kehottanut laitettasi lähettämään tällaisia tietoja sovellukseen kyseisen laitteen tietosuoja-asetusten kautta tai jos olet ladannut sijaintitiedoilla merkittyjä valokuvia. Voimme esimerkiksi käyttää sijaintiasi näyttääksemme sinulle matkustaessasi lähellä sijaitsevien hotellien, nähtävyyksien tai ravintoloiden arvostelut. Voit muuttaa laitteen tietosuoja-asetuksia milloin tahansa, ja voit poistaa toiminnon, jonka avulla voit jakaa sijaintitietoja sovelluksen ja / tai toiminnon kanssa, jotta kuvat voidaan merkitä sijaintitietoihin. Huomaa, että sijainnin jakamisen sammuttaminen saattaa vaikuttaa sovelluksen tai mobiilikokemuksen tiettyihin ominaisuuksiin. Jos sinulla on kysyttävää laitteen tietosuoja-asetuksista, ota yhteyttä laitteen valmistajaan tai mobiilipalveluntarjoajaan.

2. Kuinka käytämme henkilökohtaisia tietoja

Käytämme henkilökohtaisia tietoja, joita keräämme sinusta, vain tiettyihin tarkoituksiin. Tämä sisältää, mutta ei rajoitu näihin: palveluita sinulle, jotta voit hallita rekisteröintiäsi ja tiliäsi, mukaan lukien pääsy sivustoihimme ja käyttää niitä, sekä julkaista arviointisi ja valokuvat, hallita ja helpottaa tilauskyselyjä ja varauksia. kommunikoida kanssasi tilisi tai sivustojemme ja palveluidemme käytöstä, vastata kommentteihisi ja kysymyksiisi tai seurata niitä, tarjota asiakaspalvelua muulla tavoin, ilmoittaa sinulle muutoksista ehtoihin tai tietosuojakäytäntöihin, pyydä sinua jättämään arvostelu, vastaamaan kyselyyn parantaaksemme sivustojamme ja palveluitamme, muokkata kokemuksia verkkosivuillamme, mittaa kiinnostusta ja parantaa verkkosivustoja ja palveluita, ilmoita sinulle tarjouksista ja erikoistarjouksista, jotta voit osallistua arvontaan, kilpailuun, suojata, tutkia ja estää petollista tai laitonta toimintaa, luvatonta tai laitonta toimintaa, hallita ja suojella liiketoimintaamme sekä ratkaista riitoja tai ratkaista ongelmia.

Käytämme henkilötietoja vain, kun laki sen sallii. Yleisimmin käytämme henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa: • Aloittaessa sopimusta kanssasi • Jos se on välttämätöntä laillisten etujemme (tai kolmannen osapuolen) etujen ja etujen ja perusoikeuksien kannalta. • Sinun suostumuksellasi. • Mikäli meidän on noudatettava lakisääteistä tai sääntelyvelvollisuutta.

Markkinointi

Haluamme helpottaa mahdollisuuttasi hyödyntää matkaan liittyviä tarjouksia verkkosivuillamme. Yksi tapa, jolla teemme tämän, on lähettää sinulle sähköpostiviestejä, jotka sisältävät tietoja matkoihin liittyvistä eduistasi. Jos esimerkiksi haet lennon New Yorkiin verkkosivuillamme, voimme lähettää sinulle sähköpostia lentohinnoista New Yorkiin tai muihin kohteisiin. Uskomme, että nämä sähköpostiviestit tarjoavat sinulle hyödyllistä tietoa sivustoiltamme saatavilla olevista matkakohtaisista erikoistarjouksista. Saat meilta markkinointiviestejä vain, jos olet antanut siihensuostumuksesi, ja jos olet pyytänyt tai ostit meiltä tavaroita tai palveluja etkä ole kieltänyt markkinointiviestejä. Joka kerta, kun vastaanotat tämäntyyppisen sähköpostiviestin, voit kertoa meille, mikäli et enää halua vastaanottaa niitä, tai kieltäytyä push-ilmoituksista sovelluksessa muuttamalla mobiililaitteesi asetuksia. Voit irtisanoa markkinoinnin jokaisen markkinointiviestin kautta milloin tahansa napsauttamalla irtisanomislinkkiä, jonka löydät jokaisen meiltä saamasi viestin alareunasta tai käymällä verkkosivuston sähköpostiasetuskeskuksessa. Huomaa, että voimme edelleen lähettää sinulle palveluilmoituksia, kuten palvelu- ja hallinnollisia viestejä tilistäsi tai johonkin varauksesi liittyvistä tapahtumaviesteistä. Näiden palveluilmoitusten tilauksien hallinta ei ole mahdollista.

3. Kenen kanssa jaamme henkilökohtaiset tietosi

Parhaat-casino-arvostelut voi jakaa tietojasi muiden osapuolten, kuten muiden konserniyhtiöiden ja alla lueteltujen kolmansien osapuolten, kanssa. Jos esimerkiksi myymme tai myymme liiketoimintamme tai sen osan, ja henkilökohtaiset tietosi liittyvät tällaiseen myytyyn tai myytyyn osaan liiketoimintaamme, tai jos yhdistämme toisen yrityksen kanssa, jaamme henkilötietosi uuden omistajan tai liikekumppanin kanssa. Erillisesti, jos meillä on lakisääteinen velvollisuus tehdä niin, jaamme henkilötietoja asiakkaidemme, sivuston, yrityksen ja oikeuksien ja omaisuuden suojelemiseksi. Jos päätät luoda profiilin Parhaat-casino-arvostelut-sivustossa, tietyt profiilisi tiedot ovat julkisesti nähtävissä ja tunnistettavissa klikkaamalla näytön nimeä. Sinulla on mahdollisuus tarkastella profiiliasi yleisön jäseninä. Lisäksi, jos päätät osallistua jäsentenvälisiin viestintäohjelmiin (esim. Matkustajaverkostot ja yksityiset viestit), muut Parhaat-casino-arvostelut-jäsenet voivat ottaa sinuun yhteyttä käyttämällä Parhaat-casino-arvostelut-välittäjää; Parhaat-casino-arvostelut ei kuitenkaan jaa sähköpostiosoitettasi muihin jäseniin eikä näytä sitä julkisesti. Kaikilla Parhaat-casino-arvostelut-jäsenillä on mahdollisuus poistaa jäsentenväliset viestintäominaisuudet milloin tahansa.

• Toimittajat, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, hotelli, lentoyhtiö, ravintolat, risteily, autonvuokraajat, aktiviteettien tarjoajat tai loma-asunnon johtajat tai omistajat, jotka täyttävät matkasi varaukset. Parhaat-casino-arvostelut ja niihin liittyvien sivustojen kautta kaikki kolmannen osapuolen toimittajien tarjoamat tuotteet ja palvelut kuvataan sellaisiksi. Tiedot, joita jaamme toimittajien kanssa varausten helpottamiseksi, käsitellään sovellettavien toimittajien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti maksutietoja lukuun ottamatta. Jaamme maksutietoja vain silloin, kun se on välttämätöntä, jos se helpottaa tai tehdään Parhaat-casino-arvostelut-palvelussa, ja rajoitamme tavarantoimittajien maksutietojen käyttöä näihin tarkoituksiin. Joissakin tapauksissa me joko ohjaamme kyselyn kolmannen osapuolen sivustolle tai välitämme turvallisesti matkasi varauksen toimittajalle tapahtuman loppuunsaattamiseksi. Huomaa, että toimittaja käsittelee maksusi, ei Parhaat-casino-arvostelut, ellei toisin mainita. Suostut tarkistamaan ja sitoutumaan toimittajan käytäntöihin ja menettelyihin ennen varauksen tekemistä Parhaat-casino-arvostelut-palvelun kautta. Kehotamme teitä tarkistamaan sellaisten matkatoimittajien tietosuojakäytäntöjä, käyttöehtoja ja muita käytäntöjä, joiden tuotteet ja palvelut voit ostaa Parhaat-casino-arvostelut-palvelun kautta. Huomaa, että nämä toimittajat voivat myös ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa saadakseen lisätietoja sinusta tai matkustussuunnitelmistasi, helpottaa matkasi varauksiasi tai muihin tarkoituksiin, jotka ovat niiden yksityisyyden suojakäytännöissä ja käyttöehdoissa kuvatun käytännön mukaisia.

• Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka tarjoavat palveluita tai toimintoja puolestamme, mukaan lukien liiketoiminta-analytiikka, maksujen käsittely, asiakaspalvelu, markkinointi, suhdetoiminta, kyselyjen ja arvopapereiden ohjelmien jakelu ja petosten torjunta. Voimme myös valtuuttaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajia keräämään tietoja puolestamme, mukaan lukien esimerkiksi verkkosivustomme ominaisuuksien hoitaminen tai etujasi räätälöityjen verkkomainonnan toimittamisen helpottaminen. Kolmansien osapuolten palveluntarjoajilla on pääsy tietoihin ja ne voivat kerätä tietoja vain niiden tehtävien suorittamiseen tarvittavilla tavoilla, eikä niillä ole oikeutta jakaa tai käyttää tietoja muuhun tarkoitukseen.

• Liikekumppanit, joiden kanssa voimme tarjota tuotteita tai palveluja yhdessä. Tiedät, milloin kolmas osapuoli osallistuu pyytämäänne tuotteeseen tai palveluun, koska heidän nimensä näkyy joko meidän nimemme kanssa tai erikseen. Jos päätät käyttää näitä valinnaisia palveluja, voimme jakaa tietoja sinusta, henkilökohtaiset tiedot mukaan lukien, näiden kumppaneiden kanssa. Huomaa, että emme hallitse näiden kolmansien osapuolten liikekumppaneiden tietosuojakäytäntöjä.

• Yhteistyökumppanit. Jos sinut siirrettiin Parhaat-casino-arvostelut-sivustoon toiselta verkkosivustolta, voimme jakaa rekisteröintitiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja matkustusasetukset kyseisellä sivustolla. Kehotamme sinua tarkistamaan minkä tahansa verkkosivuston tietosuojakäytäntöjä, jotka toivat sinun Parhaat-casino-arvosteluten.

• Ryhmämme kuuluvat yritykset. Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi Parhaat-casino-arvostelut-konsernissa sekä emoyhtiömme että kotimaisten ja kansainvälisten yritysten tytäryhtiöiden ja verkkosivustojen kanssa. Tämän jakamisen ansiosta voimme antaa sinulle tietoa sekä matkaan liittyvistä että muista tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua markkinointiasetustesi mukaisesti. Sikäli kuin emoyhtiömme ja konserniyhtiömme pääsevät käyttämään tietojasi, he noudattavat käytäntöjä, jotka ovat vähintään yhtä rajoittavia kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvatut käytännöt. He noudattavat myös markkinointiviestinnän siirtoa koskevia sovellettavia lakeja ja mahdollistavat vähintäänkin sen, haluatko jatkaa tällaisten viestien vastaanottamista kaupallisissa sähköpostiviesteissä, joita he lähettävät. Parhaat-casino-arvostelut-konserni on listattu verkkosivustomme ”Tietoja meistä” -osasta.

Voimme myös jakaa tietojasi, mikäli uskomme oman harkintamme mukaan, että tällainen julkistaminen on tarpeen:

• noudattaa laillisia ja täytäntöönpanokelpoisia tuomioita, tuomioistuimen määräyksiä tai muuta oikeudellista prosessia; perustaa tai käyttää laillisia oikeuksiamme; puolustaa oikeudellisia vaatimuksia tai muutoin lain edellyttämää. Tällaisissa tapauksissa pidätämme oikeuden nostaa tai luopua kaikista oikeudellisista syistä tai oikeuksista, jotka ovat meille käytettävissä;

• tutkia, estää tai ryhtyä toimiin laittoman tai epäillyn laittoman toiminnan osalta; suojella ja puolustaa Parhaat-casino-arvostelut-, asiakkaidemme tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta sekä käyttöehtojemme ja muiden sopimusten tai

• yritysjärjestelyn yhteydessä, kuten myynti, sulautuminen, konsolidointi tai omaisuuden myynti tai epätodennäköisen konkurssin sattuessa.

Muissa kuin edellä kuvatuissa tilanteissa, sinulle ilmoitetaan, kun henkilökohtaisia tietojasi jaetaan kolmansille osapuolille, ja sinulla on mahdollisuus päättää olla jakamatta näitä tietoja. Voimme myös jakaa yhteisiä tai nimettömiä tietoja kolmansien osapuolten, kuten mainostajien ja sijoittajien, kanssa. Saatamme esimerkiksi kertoa mainostajille, kuinka monta kävijää sivustomme saa tai suosituimmat hotellit ja lomakohteet. Nämä tiedot eivät sisällä henkilötietoja, ja niitä käytetään sisällön ja palveluiden kehittämiseen, joita toivomme kiinnostavan.

4. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeellista tavoitteidemme saavuttamiseksi, mukaan lukien oikeudellisten, kirjanpidollisten tai lakisääteisten raportointivaatimusten täyttäminen. Henkilötietojen säilytysajan määrittämiseksi arvioimme henkilötietojen määrää, luonnetta ja herkkyyttä, luvatonta käyttöä ja sen mahdollisuutta tai niiden paöjastumista mahdollisen vaaratilanteen myötä tai henkilötietojesi käytön tarkoitusta, mitä varten käsittelemme henkilötietojasi ja voisimmeko saavuttaa nämä tavoitteet muilla keinoilla ja sovellettavilla oikeudellisilla vaatimuksilla. Voimme säilyttää tietyt tiedot tilisi sulkemisen jälkeen, esimerkiksi jos on tarpeen täyttää oikeudelliset velvollisuutemme tai käyttää, ylläpitää turvallisuutta, estää petoksia ja väärinkäytöksiä sekä puolustaa tai panna täytäntöön oikeuksiamme. Jos päätät sulkea tilisi, henkilötietosi eivät yleensä näy muille sivustollamme 30 päivän kuluessa.

5. Evästeet ja muut web-teknologiat

Keräämme tietoja evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden (kuten web-beaconeiden - majakoiden ) avulla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan automaattisesti tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, kun vierailet verkkosivustolla. Internet-selaimesi tallentaa ne. Evästeet sisältävät perustietoja Internetin käytöstä. Selaimesi lähettää nämä evästeet takaisin sivustoosi aina, kun vierailet siellä, joten se voi tunnistaa tietokoneen tai mobiililaitteen ja muokata ja parantaa selauskokemustasi. Lisätietoa evästeistä ja vastaavista tekniikoista (kuten web-majakoista) löydät evästeiden käytännöistämme. Voit myös saada lisätietoja evästeistä yleensä, mukaan lukien miten näet, mitä evästeitä on asennettu (mobiililaitteeseen) ja miten niitä hallitaan ja poistetaan sivustoissa, kuten www.allaboutcookies.org ja www.youronlinechoices.com/uk .

6. Oikeutesi

Voit tarkistaa, täydentää ja päivittää antamasi tiedot avaamalla tilisi "Asetukset" -osion. Voit myös sulkea Parhaat-casino-arvostelut-tilisi ottamalla yhteyttä meihin alla olevien menetelmien avulla. Jos päätät sulkea tilisi, poistamme sen käytöstä ja poistamme henkilökohtaiset tietosi. Muista, että kun tilisi on suljettu, et voi enää kirjautua tai käyttää henkilökohtaisia tietojasi. Voit kuitenkin avata uuden tilin milloin tahansa. Voimme tarjota jäsenille mahdollisuuden tallentaa menetelmään ja maksujen valintaan liittyviä tietoja verkkosivuillamme. Jos tallennat tällaiset maksutiedot tilillesi Parhaat-casino-arvostelut-sivustossa, voit lisätä, poistaa tai muokata kyseistä tietoa milloin tahansa, jolloin tilisi on avoinna tiliasetuksissa. Voit muuttaa markkinointiasetuksiasi milloin tahansa, jolloin tilisi pysyy avoinna jäsenkirjan tilit-sivulla.

Voit muuttaa markkinointiasetuksiasi milloin tahansa, jolloin tilisi pysyy avoinna jäsenkirjan tilit-sivulla. Sovellettavan lain mukaisesti sinulla voi olla seuraavia oikeuksia henkilötietojesi suhteen:

• Oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihin. Näin voit saada kopion henkilökohtaisista tiedoistamme ja tarkistaa, että käsittelemme niitä laillisesti. • Oikeus pyytää henkilötietojen poistamista, mikäli: o henkilötietojasi ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai käsiteltiin; tai o peruutat suostumuksesi, jos henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen eikä ole mitään muuta oikeudellista perustaa; tai o vastustat henkilötietojesi käsittelyä ja meillä ei ole pakottavia oikeutettuja perusteita käsittelyä varten; tai o henkilötietojasi käsitellään laittomasti; tai o henkilökohtaiset tiedot on poistettava oikeudellisen velvoitteen noudattamisesta. • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. o Noudatamme pyyntösi, ellei meillä ole pakottavia pakottavia oikeutettuja etuja käsittelyyn tai meidän on jatkettava henkilötietojesi käsittelyä oikeudellisen vaatimuksen laatimiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi. • Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, jos: o sinä olet kieltänyt henkilötietojesi oikeellisuuden sillä ajanjaksolla, jona meidän on tarkistettava henkilötietojen oikeellisuus; tai o käsittely on laitonta ja vastustat henkilötietojen poistamista ja pyydät rajauksia; tai o emme enää tarvitse henkilötietojasi käsittelyä varten, mutta henkilötietojasi vaaditaan oikeudellisissa vaatimuksissa; tai o olet vastustanut käsittelyä sillä ajanjaksolla, jonka aikana meidän on tarkistettava pakottavia perusteltuja syitä. • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. • Voit pyytää meitä vastaanottamaan sinua koskevat henkilötiedot. • Voit myös pyytää meitä lähettämään nämä henkilötiedot kolmannelle osapuolelle, jos se on mahdollista. • Sinulla on vain tämä oikeus, jos se on antanut meille antamiamme henkilötietoja, käsittely perustuu suostumukseen tai tarpeelliseen sopimukseen, joka koskee sinua ja meitä, ja käsittely tapahtuu automatisoidulla tavalla

Sinun ei tarvitse maksaa maksua henkilötietojen käyttämisestä (tai käyttääksesi muita tässä tietosuojakäytännössä kuvattuja oikeuksiasi). Voimme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai liiallinen.

Saatamme joutua pyytämään teiltä tiettyjä tietoja, joiden avulla voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa oikeutesi käyttää henkilötietojasi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimenpide, jolla varmistetaan, että henkilötietoja ei luovuteta henkilöille, joilla ei ole oikeutta saada sitä. Jotta voimme nopeuttaa vastaustamme, voimme myös ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää sinua pyytämään lisätietoja.

7. Kuinka turvaamme henkilötietojasi

Haluamme sinulla olevan luottavainen olo käyttäessäsi Parhaat-casino-arvostelut-palvelua, ja olemme sitoutuneet suojaamaan keräämämme henkilötiedot. Vaikka mikään verkkosivusto ei voi taata täydellistä tietoturvaa, olemme toteuttaneet ja ylläpitäneet asianmukaisia fyysisiä, hallinnollisia, teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojemme suojaamiseksi luvattomalta tai laittomalta pääsyltä, paljastamisen käytön ja vahingossa tapahtuvan häviämisen, vahingoittumisen, muuttamisen tai tuhoamisen estämiseksi .

Esimerkiksi vain valtuuttamamme työntekijät saavat käyttää henkilötietoja, ja he voivat tehdä niin sallittujen liiketoimintojen puitteissa. Lisäksi käytämme salausta, kun lähetämme henkilötietojasi järjestelmän ja meidän välillä, ja järjestelmän ja niiden osapuolten välillä, joiden kanssa jaamme arkaluonteisia tietoja, ja käytämme palomuureja ja tunkeutumisen havaitsemisjärjestelmiä, jotka estävät luvattomia henkilöitä pääsemästä henkilötietojasi.

8. Alaikäisiä koskevat tiedot

Parhaat-casino-arvostelut on yleinen yleisöpaikka, eikä se tarjoa alaikäisille suunnattuja palveluja. Emme tietoisesti kerää alaikäisiin liittyviä tietoja. Jos henkilö, jonka tiedämme olevan alle 13-vuotias, lähettää meille henkilötietoja, poistamme tai hävitämme nämä tiedot mahdollisimman pian.

9. Ulkoiset linkit

Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoihin, laajennuksiin ja sovelluksiin. Jos käytät muita verkkosivustoja verkkosivustollamme olevista linkeistä, näiden sivustojen operaattorit voivat kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Näitä tietoja käytetään niiden tietosuojakäytännön mukaisesti, joka voi poiketa tietosuojakäytännöstämme. Emme hallitse näitä kolmansien osapuolten verkkosivustoja ja suosittelemme, että tarkastelet näissä muissa sivustoissa julkaistuja tietosuojalausuntoja ymmärtääkseen heidän henkilötietojensa keräämistä, käyttöä ja paljastamista koskevat menettelyt.

10. Kansainväliset siirrot

Henkilötietojasi voidaan tallentaa tai siirtää Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Kun tallennamme tai siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolella, otamme seuraavat varotoimet varmistaaksemme, että henkilötietosi on suojattu oikein.

Aina kun tallennamme tai siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, teemme niin sovellettavan lain mukaisesti ja varmistamme, että sille on myönnetty samanlainen suoja, kun toteutetaan asianmukaisia suojatoimenpiteitä. Henkilötietojen siirrot tehdään seuraavasti:

• maahan, joka ei tarjoa riittävää suojaa, mutta jonka siirtoa on säännelty Euroopan komission vakiomuotoisilla lausekkeilla tai toteuttamalla muita asianmukaisia rajatylittäviä siirtoratkaisuja riittävän suojan takaamiseksi.

Käyttämällä palveluitamme ymmärrät, että henkilötietosi voidaan siirtää tiloihimme ja kolmansille osapuolille, joiden kanssa jaamme ne tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

11. Yksityisyyskäytännön muutokset

Parhaat-casino-arvostelut voi muuttaa tai muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Ilmoitamme päivämäärän, jolloin tämän tietosuojakäytännön tarkistukset tehtiin viimeksi tämän tietosuojakäytännön ensimmäisellä sivulla, ja muutokset tulevat voimaan lähettämisen jälkeen. Ilmoitamme jäsenillemme tämän tietosuojakäytännön olennaisista muutoksista joko lähettämällä ilmoituksen meille antamalle sähköpostiosoitteelle tai tekemällä ilmoituksen sivustollemme. Suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojakäytännön ajoittain tarkistaaksesi uusimman version.

12. Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä

Voit käyttää oikeuksiasi jättämällä pyynnön napsauttamalla tätä. Sinulla voi olla myös oikeus jättää valvontaviranomaiselle valitus siitä, miten käsitellemme henkilötietojasi. Arvostamme kuitenkin mahdollisuutta käsitellä huolenaiheita ennen kuin lähestytte valvontaviranomaista, joten ota meihin yhteyttä ensin.

Parhaat-casino-arvostelut Limitedin rooli tässä suhteessa rajoittuu pelkästään yhteyshenkilöksi tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä EU: n kansalaisilta ja tietosuojavalvontaviranomaisilta. Epäselvyyksien välttämiseksi Parhaat-casino-arvostelut Limited ei voi käyttää muuta viestintää tai oikeudellista prosessia Parhaat-casino-arvostelut LLC: n puolesta.

Huomaa, että Parhaat-casino-arvosteluten tehdyt ja sieltä saapuvat puhelut voidaan tallentaa. Voimme käyttää puhelutallenteita varmistaaksemme asiakaspalvelumme laadun ja vaatimustemme tason vastaavuuden, tarkistaaksemme meille antamiemme tietojen oikeellisuuden petostentorjuntatarkoituksiin tai tarjota koulutusta henkilökunnallemme. Säilytämme puhelutallenteet niin kauan kuin se on kohtuullisen välttämätöntä tällaisten toimintojen suorittamiseksi ja postamme ne sitten. Henkilökohtaisia tietoja, joita saat puhelun aikana, käsitellään tämän tietosuojakäytännön määräysten mukaisesti. ©2019 Parhaat-casino-arvostelut LLC. Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhteystiedot: